ИЗВЕШТАЈ О ОДРЖАНОМ ПРЕДАВАЊУ ИЗ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

ИЗВЕШТАЈ О ОДРЖАНОМ ПРЕДАВАЊУ ИЗ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

У оквиру предмета Предузетништво које се реализује у одељењима четврте године, у петак (3.11.2017.), организовано је гостовање власника бренда “Црна корњача“ из Београда, Дејана Смиљанића и Драгољуба Митровића.

Предавање је организовано у кабинету 23, на часовима одељења 4-4, у трајању од два школска часа. Предавању су присуствовали и чланови секције за Предузетништво из одељења 3-2, 4-6, 3-6, 3-7.

У лепој атмосфери власници Црне корњаче, преносили су своје искуство у области предузетништва, својих почетака и препрека на које су наилазили током 17 година рада, и посебно истакли све позитивне и негативне стране предузетништва.

Предавању су присуствовали, поред професора Марије Боговић и Бранислава Ровчанина и директор школе Милан Параушић, као и професор Мирослав Тодоровић, који су се заједно са гостима и ученицима укључивали у разговор и преносили своја искуства.

То је прво у низу предавање и гостовање успешних предузетника, која се планирају и организују са циљем да се ученицима пренесе што је могуће више практичног и животног искуства, односно да се упознају са примерима добре праксе.

Ученици су позитивно оценили комплетно предавање као и саму идеју довођења предузетника.

Професори: Марија Боговић и Бранислав Ровчанин

DSCN6264 DSCN6265 DSCN6268