Стручна посета Аеродрому, Сајму туризма и Хотелу “Holiday In”

Стручна посета Аеродрому, Сајму туризма и Хотелу “Holiday In”
Ученици наше школе имали су прилике да у суботу 24. фебруара 2018. године у пратњи професорки Бранке Марковић и Живане Крејић и управе наше школе посете 40. Међународни Сајам туризма у Београду. Како би дан био употпуњен разноврсним садржајима из области туризма, захваљујући љубазности генералног директора Београдског аеродрома  Никола Тесла”, господина Саше Влаисављевића, наши ђаци су имали прилику да виде на који начин се знања из теорије примељују у пракси. Чули смо веома корисно предавање запослених о правилима понашања на аеродрому, његовом капацитету, контроли путника и запосленог особља, али и шта је све потребно како би неко могао да ради у некој од служби аеродрома.
Захваљујући љубазности госпођа Ренате Ивошић и Јелене Милошевић испред  Хотела „Holiday In имали смо прилику да обиђемо различите службе хотела, упознамо се са начином рада запослених и препоручимо ученике и школу за будућу сарадњу.
Поносни смо на понашање, али и показано знање наших ђака испред стручних лица са којима смо имали прилике да разговарамо.
Професорке Бранка Марковић и др Живана Крејић
DSC_0354DSC_0357DSC_0361DSC_0364