Туристички техничари на Дечијој недељи – Панчево за велике људе

Туристички техничари на Дечијој недељи – Панчево за велике људе
На позив уреднице Дома омладине Панчево Снежане Манасић, ученици треће године наше школе смер туристички техничар (Дејана Јовановић, Анабела Јовичић, Јована Брајић, Анђела Лазић, Стојанка Тешановић, Ана Маринковић, Сара Ивановић) имали су прилике да 5.10.2016. године у Панчеву буду добри домаћини и да својим другарима из Ош „Вук Караџић“ из Старчева покажу природне и културне знаменитости нашег града у оквиру Дечије недеље. Обилазак смо назвали Панчево за велике људе, јер деца то и јесу.
Програм је почео у 10 часова у Дворани „Аполо“ Дома омладине Панчево видео презентацијом о знаменитостима Панчева, где су се разиграни другари упутили заједно са својим великим другарима ка Музичкој школи „Јован Бандур“, прангији, Народном музеју Панчева, Цркви Карла Боромејског, Храму Успења Пресвете Богородице, Гимназији, Вајфертовој пивари, Сунчаном сату, споменику Јана Непомука, Народној башти.
У трочасовном туристичко-едукативном обиласку Панчева ђаци су успели да на најлеши могући начин представе Панчево али и да покажу своје досадашње стечено знање у школи и прилагоде га групи. Овај туристички обилазак града је показао да је Панчево заиста град за велике људе!
 
Др Живана Крејић
предметни професор
obilazak171 obilazak161 obilazak141 obilazak111 img_20161005_0917501 obilazak7 obilazak21