ПРАКТИЧНО ПРЕДАВАЊЕ ТУРИСТИЧКИМ ТЕХНИЧАРИМА

ПРАКТИЧНО ПРЕДАВАЊЕ ТУРИСТИЧКИМ ТЕХНИЧАРИМА

У среду 11.01.2023. године ученицима прве године смера Туристички техничар на часу Агенцијског и хотелијерског пословања предавање је одржала Софија Наумовић Агилар, наша суграђанка  која је запослена у хотелу „HolidayInn Nice – SaintLaurentdu Var“ у Ници на Азурној обали. Хотел је високе категорије, има 4 звездице и налази се у саставу групације „IHG – Intercontinental Hotel Group“. Запослена је на рецепцији хотела, где ради на пословима „односа са клијентима“. 

У току предавања представила је корпорацију којој хотел припада, сликовито нам је представила и сам хотел, као њихове службе и организацију послова хотела. Истакла је веома велики значај пословног одевања и пословне комуникације у раду хотела, што је тренутно актуелно у плану рада на часу Агенцијског и хотелијерског пословања.

Предавање је било изузетно корисно. Ученици су постављали занимљива питања у вези са радом у хотелу и хотелским службама. Корисно је било да чују како се решавају све ситуације са клијентима и са каквим се све захтевима и изазовима сусрећу у комуникацији са клијентима и гостима хотела. 

Фотографије:

Сајт хотела:

https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/nice/nceab/hoteldetail