ИЗВЕШТАЈ СА ТАКМИЧЕЊА: РАЗВОЈ ОМЛАДИНСКОГ ТУРИЗМА У СРБИЈИ

ИЗВЕШТАЈ СА ТАКМИЧЕЊА: РАЗВОЈ ОМЛАДИНСКОГ ТУРИЗМА У СРБИЈИ

У петак, 25. марта 2016. године тим од троје наших ученика друге године, смер туристистички техничар Дејана Јовановић, Матија Јанковић и Анабела Јовичић представљали су нашу школу на такмичењу које се организује на нивоу целе државе, на Универзитету Сингидунум. Они су својом одличном презентацијом Србија на зрну песка успели, у веома јакој конкуренцији да изборе пласман у финално такмичење које се одржава у четвртак 31. марта 2016. године.

Поред пласмана у финале, наша презентација је била веома запажана и иницирала је главну уредницу часописа Туристички цвет, госпођу Љиљану Реброњу да поклони нашој школи годишњу претплату за наведени часопис.

Поносни смо на ученике! Честитамо им и надамо се још бољем успеху у финалу! Уједно, захваљујемо колегиници Светлани Стојшић на подршци у прављењу традиционалних колача из Делиблатске пешчаре, као и колегиници Ивани Перић и њеним ученицима на прављењу флајера за такмичаре.

Захваљујемо и запосленима у ЈП „Војводина шуме“ на помоћи око припрема ученика за такмичење, као и управи школе на подршци и разумевању.

Живана Крејић, ментор

DSC_0655 DSC_0587 DSC_0580 DSC_0520